22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:04
Medemblik Actueel.

Dudink Montagewerken steekt Strandvogels 4 in het nieuw

Onderdijk – Strandvogels heeft vele trouwe sponsors en daar zijn we als club heel erg blij mee. Een van die zeer trouwe sponsors is Dudink Montagewerken. Eigenaar Jan Dudink is al zo’n 27 zelfstandig ondernemer en ik schat dat hij in die periode ook al wel zo’n 20 jaar shirt- en reclamebordsponsor bij Strandvogels is.

Dit seizoen speelt Strandvogels 4 in de shirts van Dudink Montagewerken maar de tenues waren aan vernieuwing toe. Dat was geen enkele probleem en dus kon het team voorafgaand aan de wedstrijd tegen koploper Woudia 4 de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Dankzij Dudink Montagewerken loop Strandvogels 4 er weer netjes bij, bedankt!

Dudink Montagewerken steekt Strandvogels 4 in het nieuw

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?