20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 20:35
Medemblik Actueel.

B-Brave neemt revanche en zet Cultura Andijk op zijn kop.

Andijk – Na het debacle tijdens Dijkpop waar de jongens van B-Brave niet kwamen opdagen, het over en weer gepraat tussen de organisatie van Dijkpop en het management van B-Brave was het gisteravond dan eindelijk zover. De bij de meiden inmens populaire Nederlandse jongensband kwam, zag en overwon Cultura in Andijk. 

Een paar honderd pubermeiden van rond de 14 jaar stonden in lange rijen te wachten tot Cultura de deuren opende, en toen dat eenmaal het geval was, waren de maandelijkse sirenes op de maandagmiddag er nog stil bij. Een oorverdovend gegil, en gekrijs brachten de meiden voort, en dat bijna een uur lang.

Tijdens het optreden werden de jongens ook massaal gefilmd en op de gevoelige plaat gezet en na afloop van het concert mochten de meiden in kleine groepjes zich gaan opmaken voor een meet & greet met de jongens. Het bleef nog lang onrustig in Cultura gisteravond.

 

Reageren via facebook