Ex-inbreker Evert over welke trucs er allemaal zijn om uw spullen te stelen (video)

Medemblik – Kom luisteren naar de uitleg van ex-inbreker Evert over welke trucs er allemaal zijn. Hij laat zien hoe een inbreker te werk gaat én vertelt wat u kunt doen om inbraak te voorkomen. Want wordt het voor de inbreker te moeilijk, dan zoekt hij een ander huis.

Meestal kiest een inbreker ter plekke in welk huis hij inbreekt. Het heeft niets te maken met veel waardevolle spullen hebben, met in een groot huis wonen of met een georganiseerde bende. De inbreker heeft zo snel mogelijk geld nodig en wil dat op een zo makkelijk mogelijke manier krijgen.

Hoe hij dat doet, dat hoort u van ex-inbreker Evert. U ben van harte welkom op vrijdag 14 november om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.