9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:07
Medemblik Actueel.

Voor het goede doel Spieren voor Spieren tijdens de Wintertijd-Droom-Challenge

Sportieve topprestaties leveren in één seconde

Mike thuis
ambassadeur Mike Böke

Hoorn – In de nacht van 25 op 26 oktober wordt er bij IJsbaan de Westfries in Hoorn  voor de 2e keer de Wintertijd –Droom-Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om ’s nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Schaats of wandel mee bij de Westfries!

De Wintertijd Challenge is één van de grootste sportieve goede doelen actie in Nederland. Nergens anders wordt er in 1 seconde, plus het uur winst door het verzetten van de klok, zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte.

Programma

  • 01.00 uur              Ontvangst
  • 01.30 uur              Welkomstwoordje en fotomoment met alle deelnemers en Barbara de Loor en Mike
  • 02.00 uur              Start Challenge samen met Barbara de Loor en onze eigen ambassadeur Mike
  • 02.00.01 uur        (nieuwe tijd) Einde Challenge en moment om te proosten op onze prestatie

Na de Challenge is er nog tijd om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Prijzen

Onder de deelnemers verloten wij leuke prijzen, waaronder enkele vrijkaarten voor het NK afstanden in Thialf op 31 oktober, deze worden aangeboden door de KNSB

Barbara de Loor

Extra leuk is dat dit jaar oud schaatskampioene Barbara de Loor bij ons aanwezig zal zijn om de challenge te ondersteunen. Uiteraard gaat zij ook mee het ijs op! Schaats jij ook met haar mee?

Onze ambassadeur Mike Böke

Sinds vorig jaar is Mike onze ambassadeur voor de wintertijd-Droom- Challenge. Mike is een jongetje van 10 jaar met de spierziekte van Pompe, de infantiele vorm ervan  waardoor zijn spierkracht steeds verder achteruit gaat. Mike weet als geen ander wat Spieren voor Spieren voor kinderen met een spierziekte kan doen.

Dit jaar is Mike ook zelf samen met zijn ouders aanwezig om het startsein van de Challenge te geven en samen met zijn moeder gaan ze proberen zoveel mogelijk rondjes te wandelen! Wij zijn erg blij en trots dat ze er bij zullen zijn!

Inschrijven kan via www.optisport.wintertijdchallenge.nl/challenge/ijsbaan-droom-challenge  Deelname kost € 15,- en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren.

Reageren via facebook