11.7 C
Medemblik
24 mei 2020 07:41
Medemblik Actueel.

Duisterniswandeling Streekbos

nachtvandenacht2014West-Friesland – Zeg dag tegen de 10e landelijke Nacht van de nacht en volg de oproep van Natuur en Milieufederaties om samen de schoonheid van de nacht te ontdekken. Een bijzondere ervaring voor (groot)ouders en kinderen op zaterdag 25 oktober in het Streekbos. Verzamelen om 18.30 uur bij het IVN in het Streekbos Paviljoen voor een wandeling door het schemerige Streekbos in Bovenkarspel.

O.l.v. IVN-gidsen samen luisteren naar (dieren)geluiden en kijken naar de (sterren)lucht. Als je ogen gewend zijn aan het donker valt er genoeg te zien en te voelen tijdens het zintuigenspel op de speelweide. Voor echte durfals die willen ervaren hoe ‘mooi eng’ het is om in een donker bos te wandelen. Met verhalen over licht en donker, en de waarde van duisternis voor mens en dier. Neem een zaklantaarn mee maar gebruik die alleen als het nodig is. Trek passend schoeisel of laarzen aan. Er zijn geen kosten aan verbonden maar een gift in de bus is welkom.

Details:

  • Waar: Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21a 1611 BN Bovenkarspel
  • Wanneer: Zaterdag 25 oktober
  • Hoe laat: 18:30 uur
  • Kosten: Gratis, maar een gift in de bus is altijd welkom

Reageren via facebook