Medemblik Actueel.

Tweede verdachte aangehouden in moordzaak Michelle Koek Andijk

Andijk – Na nu bekend is geworden heeft de politie een tweede verdachte aangehouden in de moord op de Andijkse Michelle Koek. Het gaat om een 39-jarige inwoner van Bovenkarspel. In deze zaak werd al eerder dit jaar een 30-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. Deze man zit nog steeds in voorarrest. 

Michelle Koek, eigenlijk een man maar die het liefst als vrouw door het leven ging, werd op 29 april van dit jaar dood in haar woning aangetroffen. Sporen onderzoek wees direct uit dat het niet om een natuurlijke dood ging. Michelle Koek, die begin april nog een kringloopwinkel opende in Wervershoof, vertelde tegen nieuwssite De Binding.  ‘Vanaf 1 april gaan we open en dan kan iedereen rondsnuffelen in de hoop iets voor zijn of haar gading te vinden.”

De man is in beperking gezet en mag daarom alleen contact onderhouden met zijn advocaat, de beperkingen van de verdachte uit Roosendaal zijn opgeheven.

Reageren via facebook