Update – Bedrijfspand failliete timmerfabriek de Ruiter defintief verkocht.

timmerfabriek de ruiterMedemblik – Afgelopen augustus maakten wij al melding dat er een mogelijke koper was gevonden voor het leegstaande bedrijfpand van het failliet verklaarde timmerbedrijf de Ruiter. Nu is de verkoop dus definitief.. Eind september is het pand uit de verkoop gehaald door de makelaar die het pand in opdracht van de curator moest verkopen. Of de vraagprijs van € 1.475.000 ook is betaald is niet bekend. 

Het enorme pand stat op bedrijventerrein ‘Almere’ in Medemblik en heeft een oppervlakte van 4300 m². De totale kavelgrootte is 7800 m². Wie de nieuwe eigenaar is wilde de makelaar ons niet vertellen.  Maar dat er dus weer een nieuw (groot) bedrijf zich gaat vestigen in Medemblik is met de aankoop van dit pand zeker. En dus goed voor de werkgelegenheid in het toch al zo economisch zwaar getroffen Medemblik.

Nieuwe eigenaar Sinus Jevi

De nieuwe eigenaar, met dank aan de reageerder op dit bericht, is de in Medemblik gevestigde Sinus Jevi.

Sinus – Jevi Elektrische Verwarming bv is een wereldwijd opererende onderneming, gespecialiseerd in warmte-systemen en controle systemen voor de petrochemische en chemische industrie, raffinaderijen, voedsel en andere industrieën.  Sinus – Jevi Electric Heating BV is onderdeel van de Zweedse Nibe Industrier groep van bedrijven. Wij zijn specialisten in de warmte-overdracht en productie van elektrische kachels en Sinus Jevi verwijzingen kan zijn  gevonden over de hele wereld. Onze producten en ervaring bestrijken een breed scala van toepassingen en bedienen onze verschillende klanten Ons complete assortiment van op maat ontworpen proces en dompelaars, samen  met onze standaard product portfolio die dompelaars, kachels en thermostaten bevat, hebben uitgebreide IECEx en ATEX certificering.

Het bedrijf was vroeger bekend onder de naam BoBé.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.