16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 07:47
Medemblik Actueel.

Koffieconcert ‘Oude Raadhuis’ Wervershoof met Combolero

Contrabas groep 01Wervershoof – Voel de harteklop van de Cubaanse Son en beweeg mee op de Colombiaanse Cumbia tijdens het koffieconcert van Combolero op zondagmiddag 26 oktober in het Oude Raadhuis van Wervershoof. 

Van de straten van Havanna tot de stranden van Puerto Rico; van de pleinen van Buenos Aires tot de bergen van Yucatan; de Latijns-Amerikaanse muziek omspant werelddelen en omarmt wereldzeeën. Als gepassioneerde vissers hebben de vier muzikanten van Combolero enkele prachtige parels uit die zee van muziek gevist en vertolken die op warmbloedige wijze. Combolero is Theo Braas (zang en gitaar), Sandra Hes (zang en accordeon), Daniëlle Berkhout (zang en percussie) en Martin Tuinte (contrabas).

Aanvang: 14:00 en toegangsprijs: €5,- inclusief koffie/thee.

Er is een beperkt aantal plaatsen. Kaartjes voor dit koffieconcert zijn verkrijgbaar bij Boetiek De Meerpaal, Dorpsstraat 78 en bij Tiny Berkhout, Zeeweg 42, beide in Wervershoof. Telefonisch reserveren: 0228-582377. Ook reserveren per e-mail is mogelijk: cam.berkhout@quicknet.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?