De Bloesem Wognum een podium voor handgemaakte spullen.

Wognum – Iedereen kent wel iemand die zelf iets maakt, gebreid, gehaakt, van glas, van textiel je kan het zo gek niet bedenken. Of je nou lekker bezig bent met zeep of met hout, het maakt niet uit! Omdat wij graag alle creatievellingen en handgemaakte spullen een podium willen bieden organiseren wij op 2 november 2014 van 10:00-16:00 de Made By Hands beurs!

Op deze beurs vindt u alles wat handgemaakt is, u kunt ideeën opdoen, in contact komen met andere creatievellingen of leuke spulletjes kopen. Voor een lekker bakkie koffie of thee bent u bij de Bloesem ook aan het goede adres.  De Made By Hands beurs vindt plaats in MFA de Bloesem te Wognum (Conferencelaan 19). De entree is gratis!

Wilt u meer informatie of wilt u zelf ook staan met uw handgemaakte spullen? Kijk dan op: www.organisatiebureaulakeman.nl of bel met 06-10 29 48 54

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.