Medemblik Actueel.

Totale leegverkoop De Goede Watersport Medemblik wegens faillissement

Totale leegverkoop
Totale leegverkoop

Medemblik – De op 23 september jl. failliet verklaarde De Goede Watersport in Medemblik opent de deuren van 23 oktober t/m 2 november voor een totale leegverkoop. De winkel is open op donderdag, vrijdag , zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur. En blijft open tot zolang de voorraad strekt. 

De goederen die te koop worden aangeboden zijn oa: verlichting, bootbeslag, touwwerk, verf en tuigage maar ook zeilkleding van de merken Musto, Helly Hansen, Gaastra en Henri Lloyd en vrijetijdskleding, kinderkleding en schoeisel van oa, Dubarry, Gant, CMP, River Woods en Brax Fashion.

De verkoop is in handen van curtor mr. H.D.S. Lasonder van Oprecht Advocaten te Hoorn en de eigenaar van het pand waarin de winkel is gehuisvest.

Reageren via facebook