Oprichting mannenclub Zwaagdijk

Zwaagdijk – Al jaren lopen 3 mannen, Adrie Roemer, Frits de Groot en Evert Luigjes, met plannen om een heuze ‘Mannenclub’ op te richten in Zwaagdijk. Nu lijkt het er dan toch echt van te gaan komen. Tijdens een feestje kwamen de heren ingesprek met Aad Kolken die lid is van de Mannenclub Dirkshorn.  Aad vertelde vol enthousiasme over hoe de club functioneert, de gezelligheid van mannen onder elkaar maar ook van het maken van excursies en het uitnodigen van gastsprekers. 

Na een 20-tal dorpsgenoten te hebben benaderd, die vrijwel allemaal zeer positief reageerden,is het dan eindelijk zover. Op vrijdag 24 oktober aanstaande is de eerste bijeenkomst in cafe de Ark in Zwaagdijk. De avond begint om 20:00 uur en er wordt ingegaan op het doel van de club, plannen van bijeenkomsten en het maken van excursies.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: e.luigjes@quicknet.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.