Medemblik Actueel.

Concerten

Change of Key in de Kapel in Andijk

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wuSLszP0gFc[/youtube]

 

Andijk – Change of Key, 3 keer winnaar van de Dutch Country Music Award komt op zondagmiddag 26 oktober om 15.00 uur in De Kapel, Middenweg 48, Andijk, een sensationeel Country- met een vleugje Bluegrass, concert verzorgen.

Bezetting: Danielle Poot: lead- en harmonyvocals, gitaar, mandoline en ukelele. Marijke de Jong: lead- en harmonyvocals, keyboard, gitaar en accordeon. Joop de Jong: harmonyvocals, gitaar, lapsteel, bluesharp, mandoline, dobro en banjo. Het hartverwarmende stemgeluid van Danielle, de drie stemmige harmonyzang en de diversiteit aan instrumenten maakt het repertoire van dit trio gevarieerd en een lust voor het oor. Tijdens het DCMA Gala 2013, viel trio weer met de neus in de boter (prijzen). Danielle mag zich een jaar lang

Countryzangeres van het jaar noemen. Het beeldje voor trio van het jaar werd ook in de wacht gesleept. De derde award was voor Change of Key een heel speciaal cadeau. De dubbel CD ‘When Music Calls My Name’, met louter eigen geschreven werk, werd verkozen tot album van het jaar. Change of Key, het trio dat muziek recht uit het hart maakt, ondersteunt met hun optreden het werk van father Bayo, in Bagamoyo, Tanzania.
Entree € 7,50 inclusief koffie/thee + verloting.

Meer info: Jan & Coby Gorter tel: 0228-592957, E-mail: jangorter58@gmail.com of Dick Groot tel: 0228-592018, E-mail: dickgroot64@gmail.com

Reageren via facebook