Medemblik Actueel.

Voetbal

Strandvogels C1 winnen bij West Frisia

Onderijk – Op zaterdag 18 oktober moesten we tegen West Frisia. Voor de wedstrijd wisten we dat we ongeveer even sterk waren. West Frisia mocht beginnen met de aftrap.

Tekst: v.v. Strandvogels

We begonnen goed fel aan de wedstrijd zoals we hadden afgesproken. Allebei de teams hadden we niet veel kansen, maar West Frisia had meer balbezit. Na ongeveer vijfentwintig minuten spelen kwam er een mooie actie met een pass op Arjan die hem er goed inschoot daardoor kwamen we 0-1 op voorsprong. Na nog een paar goeie acties van beide teams werd het rust.

Wij begonnen de tweede helft met de aftrap. Het ging bijna net zoals de eerste helft, allebei kansen maar het ging er niet in. West Frisia had mooie kansen maar die gingen er niet in door ons verdediging en onze keeper die het deze wedstrijd heel goed deden. Wij hadden weer wat acties en na een ongelukkige pass van een verdediger naar de keeper pakte Niek de bal en scoorde zo de 0-2. Allebei de teams hadden nog kansen maar de bal ging er niet in en dus de eindstand was 0-2 voor ons.

Reageer op dit onderwerp