Kortebaandraverij Medemblik genomineerd voor beste draverijvereniging 2014

Foto: Prins Hendrik
Foto: Prins Hendrik

Hoofddorp, Lisse, Medemblik, Nootdorp en Purmerend zijn in de race om de titel Kortebaanvereniging van het jaar 2014 te pakken. De redactie van de website Kortebaandraverijen.nl heeft de vijf genomineerden vrijdag bekendgemaakt. De ‘Vrienden van de kortebaan’ kunnen vanaf nu stemmen op de organisatie van hun voorkeur. Op dinsdag 25 november wordt tijdens de jaarvergadering van de Kortebaanbond in Assendelft de winnaar bekendgemaakt.

Kortebaandraverijen.nl heeft de prijs in 2008 in het leven geroepen als stimulans voor het vele goede werk dat de verenigingen en stichtingen verrichten om hun jaarlijkse evenement te organiseren. Vanaf de eerste editie heeft de prijs veel waarde bij de organisaties. Naast de fraaie wisseltrofee staat met name eer en waardering op het spel.

Medemblik

De kortebaan in Medemblik scoort al jaren hoog bij de jury, maar werd niet eerder genomineerd. Dit jaar beleefde publiek en deelnemers een unieke middag. De weersomstandigheden waren perfect, er waren veel toeschouwers, er hing een heerlijke sfeer en de ontknoping van de koers was sensationeel. Een extra compliment is er voor de baan. De aankleding van de Nieuwstraat is werkelijk prachtig!

Stemmen

Liefhebbers die zich hebben aangemeld als Vriend van de Kortebaan kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen door een mail met hun voorkeur te sturen naar info@kortebaandraverijen.nl. Stemmen kan tot en met vrijdag 31 oktober.

Erelijst Kortebaanvereniging van het jaar:

  • 2008: Nootdorp
  • 2009: Lisse
  • 2010: Lisse
  • 2011: Bemmel
  • 2012: Roden
  • 2013: IJmuiden

Bron: Kortebaandraverijen

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.