Winkelcentrum ‘De Boogert’ Wognum defintief op de schop.

Schets winkelcentrum Wognum
Schets winkelcentrum Wognum

Wognum – De uitbreidingsplannen die de gemeente Medemblik heeft gemaakt voor het winkelcentrum in Wognum gaan definitief door. In deze plannen is ruimte voor o.a. een Hema en voor een 2e supermarkt als de Aldi of de Lidl. 

De gemeente Medemblik ziet het liefst dat supermarkt Deen de concrete uitbreidingsruimte ( tot 1710m²) gaat gebruiken, maar ook dat drogisterij gebruik gaat maken van de uitbreidingsruimte tot 255m². Verder wordt rekening gehouden met vestiging van een discount supermarkt en met een nieuwe vestiging van de HEMA. Ook is rekening gehouden met nieuwvestiging van nog een tweetal winkel-units van 100 m²  elk, en is er voor een aantal bestaande winkels in principe ruimte om aan de achterzijde uit te breiden.

Tijdens de periode van bezwaar maken is er 1 indiener geweest die bezwaar maakte tegen de plannen van de gemeente Medemblik maar deze zijn door de Raad van State op 17 september jl. niet-ontvankelijk verklaard waardoor de gemeente nu defintief het startschot kan gaan geven tot de verbouwing/renovatie/uitbreiding van het winkelcentrum in Wognum

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.