Medemblik Actueel.

Vrijwillligerspunt Medemblik organiseert lunch en congres – ‘Meer voor elkaar’

Kerstsluiting

Medemblik – Op 14 november, organiseert het Vrijwilligerspunt in samenwerking met onze gemeente een werklunch met aansluitend het congres ‘Meer voor elkaar’. Dit congres is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties uit de sectoren Sport, Jeugd en Jongerenwerk, Kunst en Cultuur en Zorg en Welzijn.

In gesprek en workshops volgen

Op de bijeenkomst gaan werkers uit de vrijwilligersorganisaties, samen met wethouders, raadsleden en beleidsmedewerkers, in gesprek over kansen en de bedreigingen voor hun sector. De gemeente wil samen met het Vrijwilligerspunt de organisaties helpen om meer voor elkaar te krijgen. Tijdens het congres wordt gesproken over de veranderingen die er binnen het werkveld van de organisaties zijn. Ook zijn er workshops over cofinanciering, crowdfunding en netwerken.

Aanpak projecten en ideeën

Vrijwilligersorganisaties hebben vaak projecten of ideeën. Het uitvoeren van die projecten valt niet altijd mee. Het congres gaat in op praktische tools die de organisaties kunnen helpen bij het realiseren van hun ideeën.

Aanmelden bij Vrijwilligerspunt

Organisaties die werkzaam zijn in de gemeente Medemblik kunnen zich opgeven bij het Vrijwilligerspunt, tel: (0229) – 21 64 99  of e-mail aan: evenementen@vrijwilligerspunt.com. Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerspunt.com

Datum: 14 november 2014, aanvang lunch: 12.00 uur, aanvang congres 13.45 uur, einde 17.00 uur. Plaats: gemeentehuis Medemblik (Middengebouw) Dick Ketlaan 21 in Wognum.

Reageren via facebook