27.3 C
Medemblik
8 augustus 2020 22:39
Medemblik Actueel.

Topkok Constant Fonk kookt voor Stichting Leergeld maar ook voor u.

Topkok Constant Fonk
Topkok Constant Fonk

West-Friesland – Nederlandse Meesterkoks gaat voor u en Stichting Leergeld koken. Constant Fonk trok in 2000 na vijfentwintig jaar de deur van de Oude Rosmolen in Hoorn achter zich dicht om ‘reizend cuisinier’ te worden. In 1986 had Michelin hem onderscheiden met één ster, in 1990 gevolgd door een tweede die hij tot de sluiting van zijn zaak zou weten te behouden.

Liefhebbers loopt nog het water in de mond bij de gedachte aan zijn beroemde voorgerecht: een krokant gekarameliseerd soesje gevuld met een mousse van ganzelever dat met de hand werd gegeten. Voor hem is gastronomie ‘de totale beleving van goed eten en wijn in het juiste gezelschap.

Hij is ook secretaris van de VLAG: Vereniging Les Amis Gastronomiques. Meldt u aan via onderstaand mailadres, Het diner vindt plaats op maandag  17 november 2014 om 18.00 uur.

De locatie is Restaurant Off Course bij de Westfriese Golfclub. Adres:  Zittend 19 Westwoud. Kosten: euro 150.- p.p.  all inclusive. Maak a.u.b. dit bedrag over op rek.nr.: NL58ABNA 0499949544 t.n.v.  B. Gerretsen – Grimberg onder vermelding sponsordiner.  Zoek in jullie vriendenkring mensen die houden van savoureren. Aanmelden via mail:  gerretsen1@hotmail.com

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?