8.9 C
Medemblik
21 januari 2021 00:28
Medemblik Actueel.

16-jarige Hoornse wint Elite Model Contest 2014

eliteHoorn – 16 jaar is ze pas en nu al kan ze zich op maken voor een reis naar china om mee te doen aan de vermaarde ‘Elite Model Contest 2014’ . Namikka Mugerwa  won gisteravond de Nederlandse editie van deze wedstrijd. 

De Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers. Het winnende meisje en de winnende jongen krijgen een contract bij Elite Model Management Amsterdam.

De jury, bestaande uit Victoria Da Silva, directeur van Elite Model Look, Sven Grüber van Elite Amsterdam en Christian Arkins, creatief directeur van McGregor, reikte de prijs uit in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Topmodel Marvy Rieder nam gedurende de avond de presentatie op zich.

De winnaars gaan in december naar China om mee te doen aan de wereldfinale van de modellenwedstrijd. Hier strijden de vrouwen om een tweejarig contract van minimaal 150.000 euro en de mannen om een contract van minimaal 50.000 euro bij het wereldwijde agentschap van Elite Model. In Shenzhen komen zeventig nationale winnaars uit achthonderd verschillende steden samen.

Gisèle Bündchen, Naomi Campbell en Claudia Schiffer zijn gevestigde namen die hun carrière ooit begonnen met het winnen van de Elite Model Look. Ook het Victoria’s Secret-model Alessandra Ambrosio heeft haar carrière te danken aan deze trofee.

De tiener uit Hoorn werd door Elite gespot in de Hema in Hoorn.

Reageren via facebook