31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 18:20
Medemblik Actueel.

Weerbaarheidstraining en valpreventie 50plussers Medemblik

WeerbaarheidstrainingMedemblik – Wat doet u als u tijdens het pinnen van achter vastgegrepen wordt? Als u struikelt, hoe vangt u zichzelf dan op? Sportservice West-Friesland organiseert in Hoogwoud vier kennismakingslessen ‘Weerbaarheidstraining en valpreventie’. Voor slechts € 5,- kunnen 50+-ers zich aanmelden.

Dinsdag 21 oktober start Paul Jansen met de lessenreeks ‘Weerbaarheidstraining en valpreventie’. Deze budosportleraar heeft naast 5e Dan SKN Karate en 4e Dan Budo Allround IBK ook 2e Dan Selfdefence.

Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van de Dojo van judovereniging Hikiwake in Hoogwoud. Naast weerbaarheid- en bevrijdingstechnieken worden ook valtechnieken geoefend. Voorkomende situaties worden met elkaar nagespeeld en met bijbehorende technieken beoefend.

De lessen zijn geschikt voor zowel dames als heren vanaf 50 jaar die hun weerbaarheid willen verhogen en hun zelfvertrouwen willen vergroten. Het geeft u meer gevoel van veiligheid. Vanaf 21 oktober worden de lessen vier weken lang gegeven. Vervolgdata zijn 28 oktober, 4 en 11 november van 15.30-16.30 uur. Adres van de Dojo is de Weijver 8b, Hoogwoud.

Wilt u zich aanmelden voor de lessen? Stuurt u dan een mailtje naar mbakker@sportservicewestfriesland.nl of bel met (0229) 28 77 00.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?