Medemblik Actueel.

Concerten

Uniek concert Ricciotti Ensemble Wervershoof

risottoWervershoof – Op woensdag 22 oktober aanstaande komt het Riciotti Ensemble een concert geven in Wervershoof. Het leuke aan dit ensemble is dat zij optreden op de meest vreemde plaatsen. Zo treden zij op in TBS-klinieken, ziekenhuizen maar ook op scholen en vele andere plaatsen waar je geen concerten zou verwachten. 

De veertig musici putten uit een repertoire van klassiek tot rock en pop.  Afgelopen zomer waren zij samen met Ellen ten Damme te zien in Duitsland en tijdens hun huidige toernee hebben ze baritonzanger Timo Wang bereidt gevonden om als solist op te treden.

De optredens in Wervershoof zijn : Cultureel Centrum De Schoof ( om 09:00 uur ) voor de groep 8 van de basisscholen Dijkwerkers, De Schelp en Werenfridus, VerzorgingstehuisSt. Jozef ( om 11:00 uur) , zorgboerderij de Tulp ( om 14:00 uur), Winkelcentrum De Molenhoek (om 16:00 uur) en tot slot om 20:00 uur in de Werenfriduskerk.

Alle optredens zijn gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer: 06-53278856

Reageren via facebook