27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 11:53
Medemblik Actueel.

Bokkentoer 2014 Medemblik groot succes. ” ze gleden er weer soepeltjes naar binnen”

Foto: Faceboek Bokkentoer
Foto: Faceboek Bokkentoer

Medemblik – Het was een drukte die je normaal niet op een zondag zou verwachten in Medemblik. De rode toeristentaxi reed non stop door Medemblik om de deelnemers aan de “Bokkentoer 2014” van het ene naar het andere gelag te brengen. Sommigen hadden de smaak al goed te pakken en zongen zelfs sinterklaasliedjes. 

De zeventien deelnemende horecagelegenheden brachten een keur van bokbier om te proeven.  Zo kon men in de Tritonbar zich te goed doen aan een Brand Bok en werd Medembliks Trots  “Bok van de Herder’ getapt in, waar anders, in meelmolen ‘De Herder’.  Het Wapen van Medemblik had een IJbok op het menu staan en gezien de verhalen viel deze zeer goed in de smaak bij de  Bokkentoerdeelnemers.

Behalve de overbekende rode toeristentram reed ook de paardentram door Medemblik, deze was speciaal voor deze dag ingehuurd door de organisatie van de Bokkentoer.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?