Tennisvereniging De Kaag clubkampioenschap senioren Mixdubbel.

Wervershoof – Dit jaar hadden 20 koppels zich opgegeven om te strijden voor de felbegeerde titels. De koppels werden verdeeld over 3 poules. Na een week van felle maar sportieve wedstrijden, mochten de volgende toppers op zondag 28 september de finales spelen. In poule A mochten Wilma Reus & Ron Bakker het opnemen tegen Inge Zwinkels & Hans van der Horst, dit werd met 6-3 & 7-6 in het voordeel van Wilma & Ron beslecht.

Tekst: Olaf Minnema/TV De Kaag

In poule B mochten Anneke Rakhorst & Itse Woets de strijd aangaan tegen Jolanda Smak & Sjaak Neuvel. Na twee hele spannende sets moest een derde set de winnaar gaan bepalen, hierin kwam de routine van Anneke & Itse helemaal tot zijn recht, want deze set werd met 6-2 door hun gewonnen. Tenslotte hadden wij in poule C Carla Bakker & Jeroen Neuvel tegen Evelien Broersen & Peter van der Thiel in het strijdperk.

Deze wedstrijd wisten Jeroen & Carla met 6-1 & 6-2 te winnen. Zo kwam er na de prijsuitreiking weer een eind aan een gezellige week op ons tennispark. Wij danken alle gezellige deelnemers en kantinediensten, ( voor zover aanwezig ) en hopen dat er volgend jaar nog meer animo zal zijn voor dit gezellige evenement.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.