Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Open dag schietsport vereniging Drechterland

Drechterland – Schietsport Verenging Drechterland houdt op zondag 26 oktober weer een open dag. Een mooie gelegenheid voor iedereen om (opnieuw) kennis te maken met de schietsport. Bent u eerder op open dagen geweest van onze vereniging, dan weet u hoe serieus onze leden deze sport beoefenen en hoe leuk dat kan zijn. Nog nooit geweest? Probeer het dan eens.

open dagKom langs en schiet met lucht of scherp, onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Vanaf 10:30 uur is ons verenigingsgebouw geopend en bent u van harte welkom. Om 11:00 uur start de Open Dag. Bezoekers kunnen de hele dag door, onder begeleiding, hun aanleg voor het schieten testen. Jeugd tot 16 jaar mag alleen met lucht schieten. Bezoekers vanaf 16 jaar mogen met lucht en met scherp schieten, het zogenoemde klein kaliber. Gedurende de hele dag zijn er demonstraties op de banen. Er wordt geschoten met lucht-, en vuurwapens.

Er wordt een wedstrijd gehouden waaraan alle bezoekers kunnen meedoen en iedereen maakt kans op een prijs. De kosten bedragen € 2,50 per wedstrijd. De hele dag zijn er bestuursleden en leden met een speciale functie aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Onze kantine is open voor alle bezoekers, ook als u alleen wilt kijken.

Ook de Nederlands Jeugd Kampioen 2014 en 1e op de ranking, Jelle Wind en zijn broer Sietse, zijn van de partij. Jelle zal een demonstatie geven in luchtgeweerschieten en Sietse in luchtpistoolschieten. Vindt u het leuk om ze eens een keer te ontmoeten, of door hen begeleid te worden, grijp dan uw kans en kom langs op onze vereniging. Wij heten u van harte welkom!

Details:

  • Waar: Stationsweg 5, 1617 KJ Westwoud
  • Wanneer: Zondag 26 oktober 2014
  • Hoe laat: 10:30 uur
  • Kosten: Gratis / Deelname wedstrijd – € 2,50

Reageren via facebook