Medemblik Actueel.

Ongevallen

Inwoners Hoogwoud en Spanbroek gewond bij aanrijding

Zaltbommel – Donderdagmiddag even over 16.30 uur zijn drie personen gewond geraakt bij een aanrijding op de A2 ter hoogte Zaltbommel bij hectometerpaal 101.5. De auto waarin zij zaten botste door nog onbekende oorzaak tegen de flank van een oplegger aan, botste vervolgens tegen een bedrijfsbusje aan en kwam daarna op de vluchtstrook tot stiltand. Alle betrokken auto’s wisten na de aanrijding hun auto op de vluchtstrook stil te zetten.

De drie inzittenden van de personenauto, een 46-jarige man uit Hoogwoud en een 46-jarige en 55-jarige man uit Spanbroek raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar diverse ziekenhuizen. Verkeersongevallenanalyse deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder had niet gedronken.

Reageren via facebook