‘Ontmoetingen rond de Schatkist’ in het teken van ‘Wat betekenen bomen in ons leven’

Gemeente zet mes in bomen Emmapark en WestereilandAbbekerk – ‘Wat betekenen bomen in ons leven?‘ Dat is het onderwerp op de eerstvolgende avond in de serie ‘Ontmoetingen rond de Schatkist’. Die staat gepland voor 29 oktober in ’t Abbe-huisje in Abbekerk, Dorpsstraat 40-42, naast het Witte Kerkje. De aanvang is om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie. Na de afsluiting om 21.30 uur zijn er een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Naast de rol in de natuur van bomen (verschaffing van zuurstof) kunnen zij mensen troost geven of herinneringen oproepen. De deelnemers aan de avond kunnen een plaatje van hun favoriete boom meenemen.

In de serie ’Ontmoetingen rond de schatkist’ ligt het accent op de persoonlijke innerlijke schat, de eigen wijsheid en  de eigen ervaringen. De serie is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415; e-mail: annedebruin@simpc.nl.

Yvonne de Haan zal vanuit de  Keltische bomencirkel  betekenis geven aan jouw  “geboorte” boom. Dat kan een heel andere boom zijn dan jouw favoriete boom. Het kan heel  verrassend zijn wat  jouw “geboorte” boom kan zeggen over jou zelf.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.