Brocante KasteelFair kasteel Radboud Medemblik – de Wintereditie

brocante kasteel fair
brocante kasteel fair

Medemblik – Na een prachtige Brocante Zomer KasteelFair afgelopen juni komt er een vervolg met een “koude” Winter editie. Door de unieke samenwerking tussen Stichting Stal 135 & Stichting Kasteel Radboud wordt er weer een bijzonder binnen Brocante weekend georganiseerd.

Vooruitlopend op de heerlijke kerstdagen zal deze Brocante Fair plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 december 2014. Vanaf 11:00 uur gaan de kasteeldeuren open. De bezoekers kunnen in dit weekend genieten van de schitterende ambiance die in het Kasteel aanwezig is. Brocanteurs zullen mooie brocante shabby-chic vintage tentoonstellen. Tijdens dit weekend kunt u tevens genieten van een Brocante Brunch of Lunch. Ook zal er een wijnproeverij aanwezig zijn met heerlijke wijnen.

Bij binnenkomst kunnen de liefhebbers een speciale Brocante route volgen langs de brocanteurs die geselecteerd zijn op hoogwaardige kwaliteit en unieke stukken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de Oosterdijk nabij het kasteel.

  • Tijden: zaterdag 13 december 11:00 tot 19:00 & zondag 14 december 11:00 tot 17:00
  • Entree: € 3,00
  • Meer informatie: www.stal135.nl & www.kasteelradboud.nl
  • Email: info@stal135.nl
  • Telefoon: 06-29393100
  • Locatie: Oudevaartsgat 8, Medemblik, parkeren Oosterdijk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.