Bonfilmhuis – The Grand Hotel Budapest

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1Fg5iWmQjwk[/youtube]

 

Medemblik – Een unieke film van Wes Anderson met een fantastische cast. Gustave H., de conciërge van een bekend hotel blikt terug op zijn excentrieke avonturen. Hij vertelt over de spectaculaire diefstal en opsporing van een waardevol schilderij. Over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een achtervolging op motoren, in treinen, op sledes én over liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee wereldoorlogen.

Regie: Wes Anderson. Met o.a.: Ralph Fiennes, Bill Murray en Adrien Brody.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.