Stadsmuseum Medemblik opent ook in de Herfstvakantie!

Medemblik – De “Oudheidkundige Vereniging Medenblick” is buitengewoon tevreden over de bezoekerscijfers van 2014. Het overtreft ruimschoots de prognose die het bestuur heeft gesteld aan het begin van het seizoen.

Er is natuurlijk nog geen vergelijk mogelijk met voorgaande jaren omdat dit het eerste jaar is dat de vereniging exposeert in het voormalige Stadhuis. Vergeleken echter met de bezoekerscijfers van de voormalige locatie in de Torenstraat is het duidelijk dat de prominente plaats en de verruimde openingstijden hebben bijgedragen tot een veelvoud van bezoekers. Meerdere bezoekers hebben ook  te kennen gegeven dat het Stadsmuseum een aanwinst is voor Medemblik en zeker bijdraagt aan de toeristische activiteiten.

Als afsluiting van het seizoen maar ook door de vele vragen heeft het bestuur besloten ook in de herfstvakantie de openstelling te realiseren. Het Stadsmuseum is geopend op de woensdag, zaterdagen en zondagen van 11 tot 18 oktober. Openingstijden 12.00-17.00 uur.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.