20 C
Medemblik
20 mei 2020 16:15
Medemblik Actueel.

Huize Almere in Opperdoes bestaat 50 jaar!

50 jaar jong
50 jaar jong

Opperdoes – Omringlocatie Almere (Opperdoes) bestaat binnenkort 50 jaar! Dit wordt gevierd tijdens de feestweek van maandag 13 t/m zaterdag 18 oktober. Om 10.30 uur zal de opening worden verricht door de wethouder van de gemeente Medemblik en Jolanda Houtenbos, directeur wonen en zorg. Lees het volledige programma hieronder.

Programma feestweek

Het programma van deze week ziet er als volgt uit:

Maandag 13 oktober:

vanaf 10.00 uur staat de koffie met iets lekkers klaar. De opening van de feestweek wordt gedaan door de wethouder van de gemeente Medemblik en Jolanda Houtenbos, directeur wonen en zorg om 10:30 uur. Aansluitend is er een viering uit dankbaarheid dat we dit jubileum met elkaar mogen vieren. Maandagavond komt om 19.30 uur het koor Jubilate Deo voor ons zingen.

Dinsdag 14 oktober:

staat in het teken ”West-Fries”! Op die dag zullen we rond het middaguur een ouderwetse West-Friese warme maaltijd aanbieden en vanaf 15.00 uur start een gezellige middag in het “West- Fries”.

Woensdag 15 oktober:

neemt het ouderencomité de organisatie voor hun rekening, dit programma start om 16.00 uur en sluit af met een broodmaaltijd.

Donderdag 16 oktober:

om 15.00 uur is het tijd voor de bingo maar dit keer een extra feestelijke bingo met leuke prijsjes.

Vrijdag 17 oktober:

verbinden we “jong en oud” door een voorstelling van goochelaar Freek waarbij we kinderen van de basisschool uitnodigen. Vanaf 18.30 uur zetten we onze onvolprezen vrijwilligers in het zonnetje met een gezellig buffet.

Zaterdag 18 oktober:

De Zonnebloem verzorgt een hele gezellige middag voor ons en rond 17.00 uur zingen we onder leiding van Marijke Smit samen een paar liedjes om deze jubileumweek echt af te sluiten.

Reageren via facebook