3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:47
Medemblik Actueel.

31-jarige Pool aangehouden op verdenking brandstichting met dodelijke afloop

Hoogwoud – De politie hield zondagochtend een 31-jarige Poolse man aan bij de Groene Wuiver waar omstreeks 04.00 uur bij een brand in een caravan het stoffelijk overschot van een man werd aangetroffen. De politie hield de Poolse man aan op verdenking van brandstichting. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie melding van een brand in een caravan aan de Groene Wuiver. De brand was overgeslagen naar een naastgelegen kas. In de caravan is het stoffelijk overschot van een onbekende man aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man. De politie heeft sporen- en buurtonderzoek verricht. De toedracht wordt onderzocht. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Via Meld Misdaad Anoniem kan dit ook: 0800-7000.

Reageren via facebook