Fysiotherapie Medemblik op televisie!

banner mijn leven mijn gezondheid 1Medemblik – Aanstaande zondag 12 oktober komt Fysiotherapie Medemblik in het televisieprogramma “Mijn leven, mijn gezondheid”. De uitzending is om 11:30 op RTL 4. En heeft u de uitzending gemist? Op zaterdag 18 oktober om 12:30 wordt deze uitzending herhaald.

Mijn Leven, Mijn Gezondheid is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt er een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar wordt er ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.