Cabaretavond 55plus senioren Medemblik – ” later is leuker”

SEPTIMBREMedemblik – de ouderenbonden Anbo en KBO organiseren voor alle 55-plussers in de kern Medemblik een fantastische cabaretavond.  Men hoeft voor deze avond geen lid te zijn van één van de bonden.  De cabaret wordt op deze avond verzorgt door de cabaretgroep “Septimbre”. Zij hebben alreeds 2x eerder voor de leden van de Anbo en KBO mogen optreden en zijn bekend in heel Nederland. 

“Later is leuker”

Het thema voor deze avond wat Septimbre u gaat brengen is “Later is Leuker,” en gaat of later wel leuker is of ligt de mooiste tijd al achter ons?  Wie jong is wil graag oud worden en wie oud is wil graag weer jong worden. Als je jong bent, kan je nog van alles worden.

Maar moet je wel kiezen?

Als je oud bent, wil je nog van alles uit het leven halen, en de commercie biedt  de senioren bijna onbegrensde mogelijkheden op allerlei terreinen. Maar ook voor de oudere geldt: wat moet je kiezen?  En waarom lijden we aan stress, en zien we de toekomst somber in ,terwijl we in een land wonen ,dat in de top vijf van de geluks ladder staat!  En SEPTIMBRE zou SEPTIMBRE niet zijn als we ook niet zouden proberen een medicijn te bieden tegen onze depressies.  En als u wilt weten of we daarin geslaagd zijn, moet u zeker komen kijken!

Details:

  • Waar: Sint Pieter Medemblik
  • Wanneer: Zaterdag 1 november 2014
  • Hoe laat: 20:00 uur

Reserveer op tijd, want er zijn maximaal 120 zitplaatsen.  Prijs ANBO en KBO leden : 12,50 euro per persoon. Prijs niet leden : 15,00 euro per persoon. Voorverkoop kaarten , donderdag 16 oktober. Locatie: Sint Pieter , van 13.30 uur tot 14.30 uur.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.