17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 17:07
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 6 oktober – veel bewolking en kans op regen

grijze dagMedemblik – Morgen is het een bewolkte dag waar de zon zich maar af en toe laat zien. De temperatuur loopt in de middag op naar zo’n 16 graden, wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het zuidoosten en is vrij krachtig 4Bft. In de nacht naar dinsdag neemt de kans op regen toe en kan het soms even stevig doorregenen. 

Dinsdag laat de zon zich wat meer zien maar is het met 15 graden iets frisser dan vandaag. De kans op neerslag is vrij hoog en de wind neemt toe tot krachtig 5Bft en draait van zuidoost naar zuidwest.  Na dinsdag blijft het vrij wisselvallig met elke dag kans op een bui. De temperatuur kruipt wel weer langzaam richting de 18 á 19 graden wat ruimschoot hoger is dan het jaarlijkse gemiddelde van 15 graden voor deze tijd van het jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?