O Blup oO door Poppentheater het @penstaartje Andijk

Andijk – Een kleurrijke voorstelling gebaseerd op het boek ”de mooiste vis van de zee”. Guppie gaat samen met zijn opa op zoek naar Regenboog, de mooiste vis van de zee. Hij zou zo graag één van zijn schitterende schubbetjes willen hebben, niet voor zichzelf maar voor zijn opa. Opa is al oud, een beetje kaal en versleten en hij zou zo graag nog even willen schitteren zoals vroeger. Maar het mooiste visje van de zee wil niet spelen en niet delen. Als hij daardoor in de problemen raakt, komt er verandering in.

Details

  • Waar: Gereformeerde kerk, Middenweg 4 Andijk
  • Wanneer: Woensdag 15 oktober
  • Hoe laat: 10:00 uur
  • Kosten: Gratis toegang
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.