Een geslaagde kindermarathon Het Zwembad Midwoud

Midwoud – Zaterdag 30 augustus, het was mooi weer, de temperatuur van het water was goed  en er waren 4 ploegen met enthousiaste kinderen.

Tekst: Het Zwembad

IMG_4575Dankzij de hoofdsponsor  Kroon  &  Meijer metselbedrijf uit Oostwoud konden de kinderen zich gratis opgeven voor dit sportieve  evenement. Om 12.00 uur was de start.  De  ploegen zwommen vol overgave zo veel mogelijk meters, elk kind  zwom 2 maal  10 minuten, uiteraard met er tussen in een rustpauze. Er was volop belangstelling van ouders, opa’s en oma.

Op het grasveld stond de airtrampoline aan, wat erg in trek was en tussen het zwemmen door konden ze wat te drinken en iets lekkers krijgen. Sommige kinderen verbaasden zich erover dat ze samen in zo’n korte tijd al zo veel meters gezwommen hadden en keken je daarbij stralend aan. Dat zijn momenten met gouden randjes, die koesteren wij. Verder lieten ze zich de poffertjes goed smaken. Wij bedanken de sponsoren nog voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Ploeg 1: De Waterratten

 • Renzo Keijzer – 500 meter
 • Ramon Brugman – 800 meter
 • Shayne Godfriedt – 350 meter
 • Royce Godfriedt – 700 meter
 • Thierry Godfriedt – 750 meter
 • Xander Keijzer – 650 meter

Ploeg 2: De roze badjassenclub

 • Liset Holla – 700 meter
 • Meike Druif – 800 meter
 • Jasmijn Klaver – 700 meter
 • Zoë Jong – 750 meter
 • Thirza Neefjes – 750 meter
 • Fleur Snip – 600 meter

Ploeg 3: De Cupcakes

 • Jasmijn Ottens – 500 meter
 • Max Leibrand – 650 meter
 • Nikki Leibrand – 600 meter
 • Jos van Meel – 600 meter
 • Susanne Blokker – 850 meter
 • Maxx de Wall – 1000 meter

Ploeg 4: De wilde zwemmers

 • Norahly Benjamins – 700 meter
 • Sam Wagenaar – 650 meter
 • David Visser – 650 meter
 • Josefien Verkerk – 700 meter
 • Rebecca Appelman – 700 meter
 • Tije Eeelman – 700 meter

Iedereen heeft geweldig goed gezwommen en de medaille echt verdiend.  Volgend jaar is er weer een kindermarathon en hopen wij dat er dan 6 ploegen zijn. Wij bedanken de kinderen en de kijkende en helpende ouders en natuurlijk de kijkers. Dankzij jullie was dit weer een geslaagde en gezellige kindermarathon!