21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 17:51
Medemblik Actueel.

Bibliotheekfiliaal in Zwaagdijk West

Zwaagdijk-West – De Wildebras gaat een ruimte beschikbaar stellen om boeken neer te zetten. De Wildebras is het buurthuis van Zwaagdijk West. Zwaagdijk West heeft geen bibliotheek Er loopt een enquette onder de bevolking van Zwaagdijk West of zij het een leuk idee vinden, of ze boeken willen afstaan en of ze een middag of avond aanwezig willen zijn in de Wildebras om de boeken uit te lenen.

Vrijwilligers die met een simpele administratie de zaak op orde houden. Progressief West Friesland is de grondlegger van dit plan: Gezamenlijk met de dorpsraad en de Wildebras zijn ze benieuwd of het idee gaat leven bij de bevolking. Ook kinderboeken zijn welkom; de St Lidwina school zou ook kunnen komen uitlenen.

De eerste reacties zijn al binnen: iemand geeft 10 meter boeken met stellingen, een ander 5 kisten boeken, en op een briefje staat: ja gezellig met koffie en thee erbij, goed voor de sfeer in het dorp. Het liefste op een tijd dat er ook jeu de boules wordt gespeeld. Ik neem de krant mee.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?