31.5 C
Medemblik
11 augustus 2020 21:08
Medemblik Actueel.

Wethouder Tigges slaat eerste paal project ‘Fruittuinen’ Andijk

Andijk – Wethouder Hans Tigges sloeg op vrijdag 3 oktober de eerste paal voor het project ‘Fruittuinen’ in Andijk. Het gaat om de derde fase van de nieuwbouwwijk, er komen hier 69 woningen.

De bouw van het project ‘Fruittuinen’ is al enige jaren aan de gang. De woningen in fase twee zijn afgelopen zomer opgeleverd. De eerste bewoners van de woningen in fase 3 zullen naar verwachting in de zomer van 2015 komen.

De eerste paal

In de 32 jaar dat Hans Tigges politiek actief is, was dit de eerste keer dat de wethouder de eer te beurt viel om een eerste paal te mogen slaan. Dit gebeurde door de moderne computergestuurde heimachine te bedienen. Er was veel belangstelling van inwoners uit de buurt en potentiële kopers. Het feestelijke openingsmoment werd afgesloten met een kallende vuurwerkshow.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?