16.2 C
Medemblik
9 juli 2020 23:13
Medemblik Actueel.

Dode bij caravanbrand in Hoogwoud

West-Friesland – Bij een brand in een caravan in Hoogwoud is zaterdagnacht een dode gevallen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, meldt de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Al snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand en even later naar een grote brand. Dit komt doordat de brand is overgeslagen naar een kas. Rond 5.15 uur werd de brand sein brandmeester is gegeven. In de caravan is het stoffelijk overschot van een onbekende man aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de man. De uitslaande brand was overgeslagen naar een naastgelegen kas. De politie heeft sporen- en buurtonderzoek verricht. De toedracht wordt onderzocht. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Via Meld Misdaad Anoniem kan dit ook: 0800-7000.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?