15.1 C
Medemblik
23 mei 2020 13:32
Medemblik Actueel.

Raaf op reis in Bonifaciuskerk Medemblik

Raaf op reis  Fotograaf Luc Lodder
Raaf op reis Fotograaf Luc Lodder

MEDEMBLIK – Op zaterdagmiddag 11 oktober komt Martin Soeters, al ruim 20 jaar poppenspeler, naar de Bonifaciuskerk in Medemblik met de voorstelling “Raaf op reis” voor kinderen vanaf 6 jaar. Martin heeft in veel theaterstukken en televisieprogramma’s gespeeld, o.a. in Otje, Leesdas, Lettervos, Boekentas en Koekelore en hij schrijft ook teksten voor de voorstellingen en TV. Maar … het liefst speelt Martin de bekendste Raaf van Nederland … die van “Huisje Boompje Beestje”, het schooltelevisieprogramma van de NTR. Hij doet dat al 10 jaar. Nu ook in Medemblik!

Raaf op reis

Raaf wil een nieuw verhaal vertellen. Grappig en spannend tegelijk … maar dat verhaal is er nog niet. Dus gaat hij op reis met een magische schelp samen met Mip, het hulpje van de tovenaar. Natuurlijk vindt Raaf dat maar niks en Mip ook niet. Gaandeweg ontdekken ze echter dat ze samen meer kunnen bereiken dan alleen. Want wat doe je tegen een eenogige reus? En hoe overleef je een storm op zee?

Raaf op reis is een voorstelling over samenwerken!

  • Zaterdagmiddag 11 oktober 2014
  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – 1671 CR MEDEMBLIK
  • Aanvang 15 uur
  • Entree € 5
  • Reserveren: 0227-540015 * info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook