32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 18:14
Medemblik Actueel.

Operaheldinnen en diva’s in Medemblik

Duo Satiere in Bonifaciuskerk

duo satiere
duo satiere

MEDEMBLIK – Zaterdagavond 11 oktober staan operaheldinnen en diva’s centraal in het programma van DUO SATIERE in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Sopraan KARIN TEN CATE en pianiste DOROTÉ CRIJNS nemen u mee op een nostalgische reis naar de concertprogramma’s van vroeger tijden waar zangeressen als Kathleen Ferrier en Nellie Melba hun gevarieerde recitals begonnen met aria’s van Scarlatti en Pergolesi. Ook diva Maria Callas ontbreekt niet … dus dat wordt klassiek entertainment !

Sopraan Karin ten Cate zong als soliste in bijna elk Europees land. Speciaal in haar bijzondere carrière is haar affiniteit met cross-over repertoire. Naast haar bloeiende loopbaan als zangeres werkt zij ook als zangcoach in haar eigen lespraktijk. Zij werkt regelmatig mee aan concerten en projecten met maatschappelijke doelstellingen.

Pianiste Doroté Crijns studeerde piano bij Harrie Vooren. Bij de Stichting Kamer Opera Nederland speelde zij in diverse operaprodukties. Zij is werkzaam als pianodocente bij Muziek- en dansschool Heiloo. Samen geven zij jaarlijks vele concerten, o.a. voor de Stichting Muziek in Huis in het kader van maatschappelijk ondernemen.

  • Zaterdagavond 11 oktober 2014
  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – Medemblik
  • Aanvang 20 uur
  • Entree € 10
  • Kaarten T0227–540015 * info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?