Medemblik Actueel.

(pop)muziek

“Romantic Warriors” bij Jazz&Pop in Cultura Andijk

Foto: Jazz club HHW
Foto: Jazz club HHW

Andijk – Romantic Warriors is in 2010 als jazzduo opgericht door gitarist Ronald en zangeres Marcia Weel. In 2012 besluiten zij hun duo uit te breiden naar een combo met Daniël Gueli op contrabas en Gerard Asselman op drums. De vier muzikanten kennen elkaar al vele jaren en hebben samen in meerdere formaties verschillende muziekstijlen gespeeld.

Het Romantic Warriors combo geeft op geheel eigen wijze gehoor aan diverse jazz standards: zowel ballads, swingnummers als bossa nova’s komen aan bod. Daarnaast is er ook plaats voor enkele mooie soulnummers waaraan deze “Strijders voor de romantiek” een jazzy sound hebben gegeven.

Al met al een middag heerlijke muziek oftewel een mooi ongedwongen “muziekuitje” bij Jazz&Pop in Cultura Andijk. Spring op je fiets en ga er opân. We starten om 15.30uur en de entree = € 7,50/€5,= (donateurs/65+) Meer info 0228591252, www.jazzenpopandijk.nl of www.romanticwarriors.nl. Ook dit jaar heeft Jazz&Pop weer de maximale subsidie van € 2500 van Fonds Podiumkunsten ontvangen.

Reageren via facebook