Medemblik Actueel.

MS Fonds zoekt collectanten voor collectieweek november

Collecteren voor het MS Fonds.
Collecteren voor het MS Fonds.

Medemblik – In de week van 17 t/m 22 november 2014 is er weer een collecte voor het Nationaal MS Fonds. Voor deze collecte zoekt het MS Fonds 20 nieuwe collectanten in de kern Medemblik.  Er is in Medemblik een nieuwe organisator gekomen en deze heeft wel veel nieuwe collectanten mogen noteren maar helaas zijn er vrijwel net zoveel mensen gestopt.  

Pamela Zaat van het Nationaal MS Fonds zegt “Wij zijn blij met de huidige 17 collectanten, maar willen wij echt iedereen bereiken dan moeten daar nog zeker 20 collectanten bijkomen.”   Aanmelden als collectant kunt u doen via telefoonnummer 010-5919839 of via pamela@nationaalmsfonds.nl . 

Doneren kunt u doen via giro 5057

Reageren via facebook