Westfriesland in Bedrijf op bezoek bij Seedmeets Technology

Zwaagdijk – Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 september vond voor de eerste keer SeedmeetsTechnology plaats bij de Proeftuin in Zwaagdijk.  Een gesprek met directeur Johan Kos en commercieel manager van Incotec over de innovatie en kansen van Seed Valley.

Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren. Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20140927[/soundcloud]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.