12.3 C
Medemblik
21 oktober 2020 11:47
Medemblik Actueel.

Deen Metselwerken en Deen Steigerwerken,‘Samen bouwen aan de toekomst’

West-Friesland – Deen Metselwerken en Jan van Wijnen Steigers. Dit jaar bestaan zij respectievelijk 10 en 15 jaar. Een goed moment om de bundeling van krachten te complementeren met een nieuwe naam, logo en huisstijl.

FOTO Dennis Deen sept 2014Deen Metselwerken bestaat tien jaar. Een lustrum dat gevierd mag worden. Het bedrijf is gespecialiseerd in metselwerken, lijmwerken, voegwerken en doorstrijken in de woning- en utiliteitsbouw. In samenwerking met Jan van Wijnen Steigers, het zusje van Deen Metselwerken, leveren zij totaalpakketten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een samenwerking die staat als een huis.

Nieuwe naam en uitstraling

Deze succesvolle bundeling van krachten heeft tot een naamswijziging geleid. Jan van Wijnen Steigers heet voortaan Deen Steigerwerken. Samen met Deen Metselwerken vormen zij uw bouwspecialist. Een professionele speler binnen een groeiende markt. ‘Om die status kracht bij te zetten geven we beide ondernemingen een nieuwe uitstraling. Een jas die past bij de professionaliseringsslag die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd’, vertelt directeur en eigenaar Dennis Deen.

Vakmanschap en kwaliteit

‘Jarenlang stond de wijze waarop we ons profileerden in de kinderschoenen. Het had geen prioriteit. We investeerden in onze ambacht. Daardoor bleef de ontwikkeling van imago achter. Geen probleem voor de mensen die ons kennen. Mond-tot- mondreclame heeft ons ver gebracht. Maar onze huisstijl paste niet meer bij wat we bieden: vakmanschap en kwaliteit’, aldus Dennis.

Met hart voor wat handen maken

‘Al vanaf de start streven we naar perfectie. Perfectie in samenwerking, meedenken en verantwoordelijkheid nemen. Worden daarbij fouten gemaakt? Ja. Verkeerde keuzes en afslagen horen bij een groeiproces. Lossen we het op? Ook. Vaak geruisloos en onopgemerkt. Soms in goed overleg waardoor een klant een nog duidelijker beeld krijgt van ons vakmanschap. Bouwen met de schouders eronder. Met hart voor wat onze handen maken.

Juist dat maakt dat we nog fier overeind staan. Dwars door economische tegenwind. Ik geloof in die meerwaarde en onze medewerkers ook. Groei zit niet alleen in aantallen mensen en middelen, maar ook in de mensen zelf. Samen maken wij het verschil. Samen zijn we klaar voor de toekomst.’

Bekijk de gemoderniseerde huisstijl via de nieuwe websites: www.deen-metselwerken.nl; www.deen-steigerwerken.nlHet postadres is gewijzigd naar postbus 26, 1715 ZG Spanbroek

Reageren via facebook