Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Wognumse Big Band BiG GiG speelt op het Bot Bouw Jazzfestival Heerhugowaard

De Wognumse Big Band  BiG GiG speelt  zondag 5 oktober op het Bot Bouw Jazzfestival in het Cool Theater in Heerhugowaard.

172 BB Biggig
Wognumse Big Band BiG GiG

BiG GiG onder leiding van Martijn Bos brengt een sprankelende set met onder meer Birdland, Cheers  en Front Burner.  Ook begeleidt de band zangeres Clara Bakker. Zij zingt enkele pakkende nummers waaronder Angel Eyes. BiG GiG speelt van 14.30 tot 15.15 uur in de Theaterzaal.

De 26ste editie van dit festival op 5 oktober begint om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Bezoekers kunnen luisteren naar in totaal 12 Big Bands, Jazzbands en jazzcombo’s. De entree is gratis. Het Cool Theater is te vinden aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard.  Graag zien wij u op zondag 5 oktober. Lees het gehele programma op www.jazzclubhhw.nl of op www.biggig.nl

Vacature contrabas

BiG GiG is op zoek naar een nieuwe (contra)bassist(e). Lijkt het jou leuk om in een gezellige en gemotiveerde band te spelen. Stuur dan een e-mail naar info@biggig.nl. Of kom vrijblijvend langs op de repetitie: donderdag van 20.15 tot 22.15 uur in Het Trefpunt in Wognum. Ga voor meer informatie naar www.biggig.nl

Reageren via facebook