10.6 C
Medemblik
19 oktober 2020 17:43
Medemblik Actueel.

Weken van de Nederlandse roos bij ’t Singeltje Medemblik

de weken van de Nederlandse rozen
de weken van de Nederlandse rozen

Medemblik – De koningin onder de bloemen. Dat is de roos en in het bijzonder de Nederlandse roos. In al haar kleurenpracht en schitterende verschijningen is ze uniek in haar soort. Gekweekt op eigen bodem, daarom altijd vers en ze komt gegarandeerd open!

‘De roos is de bekendste en meest gebruikte snijbloem. Het is een enorm sterke bloem, die bol staat van de symbolische betekenissen’, vertelt Connie van ’t Singeltje bloemen en planten . ‘Dankzij de vele kleuren kan je eindeloos variëren in het samenstellen van boeketten.’

Liefde

De roos staat al eeuwenlang symbool voor liefde en romantiek. In de oudheid komt de roos volop voor in liefdesverhalen. Vandaag herken je dat ongetwijfeld: je geliefde blij maken met een weelderige bos rozen. In traditioneel rood-wit of eens helemaal anders, met een boeket in zoet getint roze. ’t Singeltje biedt een breed scala aan verse Nederlandse rozen die gegarandeerd tot bloei komen. ‘Graag nodigen we je uit om in de winkel een kijkje te komen nemen!’, besluit Connie

Weken van de Nederlandse roos

Om extra aandacht te vragen voor de schoonheid van de Nederlandse roos, neemt ’t Singeltje deel aan de ‘Weken van de Nederlandse roos’. Dit is een initiatief van Mijn Bloemist, het label waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. Vanaf eind september vind je bij ’t Singeltje een groot assortiment rozen, waarvan de mooiste boeketten en arrangementen worden gemaakt. Vrijdag 3 okt van 15.30 tot 16.30 “live” uitleg door Nederlandse rozenkweker, Bij ’t Singeltje in de winkel !!

Reageren via facebook