Medemblik Actueel.

Concerten

Concert Ramon van Engelenhoven Enkhuizen

ramon van engelenhovenMedemblik – Medemblikker Ramon van Engelenhoven verzorgt op donderdag 9 oktober een optreden in de Nutszaal aan de Patershof 4 in Enkhuizen.  Ramon speelt werken van o.a: Ravel, Prokevjev, Mozart, Liszt en Chopin.  Het optreden begint om 20:00 uur.  Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar of via de website van Muziekkring Enkhuizen.

Ramon heeft o.a. gespeeld in de kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam, in het Lucent Danstheater in Den Haag, in de Philharmonie in Haarlem en bij het Grachtenfestival in Amsterdam. Op Radio 4  was hij live te horen vanuit de Spiegelzaal in het Concertgebouw in Amsterdam. Tevens heeft hij Wibi Soerjadi begeleid met pianoconcerten van Shostakovich en Tchaikovsky.

Op uitnodiging van het Prinses Christina Concours trad hij in 2013 op bij het CIMA Festival in Rome en in Porto Ercole, Italië, waaronder een concert bij Prinses Christina thuis. Ook heeft hij op uitnodiging van de Nederlandse ambassade in Griekenland concerten gegeven in Athene en op Kreta.

Verder treedt Ramon regelmatig op in Nederland op uitnodiging van het Prinses Christina Concours en heeft hij diverse recitals gegeven. Onlangs trad hij op uitnodiging van de Netherland-America Foundation op in Los Angeles, San Francisco, Calgary en Vancouver.

Reageren via facebook