29.7 C
Medemblik
7 augustus 2020 23:05
Medemblik Actueel.

12 oktober vierde Bokkentoer in Medemblik. Nu ook vanaf Hoorn instappen

Medemblik – Op Zondag 12 oktober is het weer zover. Dan wordt alweer de vierde Medemblikker Bokkentoer georganiseerd. Op liefst 17 verschillende locaties in het centrum van Medemblik kunnen naar hartelust bokbiertjes worden geproefd en maakt u kans op leuke prijzen. 

De lekkerste bokbiertjes proeven
Het werkt heel eenvoudig. U koopt een stempelkaart en een plattegrond van Medemblik ter waarde van € 5,- bij één van de deelnemende proeflokalen, bij de infostand of online via www.bokkentoer.nl. U koopt een bokbiertje en u krijgt hierbij een lekker hapje of amuse geserveerd en uiteraard een stempel op uw stempelkaart. Vervolgens gaat u naar de volgende locatie, etc. Met uw volle stempelkaart met minimaal zes stempels, die u bij de laatste locatie inlevert, dingt u mee naar heel leuke prijzen. Wie niet van (bok)bier houdt, kan evengoed meedoen en neemt gewoon een ander (fris)drankje.

Toegangsbewijs paardentrams
Het stempelkaartje is tevens uw toegangsbewijs voor de paardentrams, die tijdens de gehele middag door de stad rijden. Op deze manier kunt u ook de proeflokalen bezoeken, die iets verder uit de route liggen. Weer of geen weer, de Bokkentoer gaat altijd door!

Citytours Medemblik
Dit jaar zetten we naast de paardentrams wederom het elektrische busje van Citytours Medemblik in. Deze rijdt eveneens langs alle proeflokalen.

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Dit jaar doet ook de Museumstoomtram mee aan de Bokkentoer van Medemblik. Zo kunt u al op de stoomram stappen vanaf station Hoorn, Wognum, Twisk of Opperdoes. Een speciale extra tram brengt u ’s avonds ook weer thuis!

Kom allemaal naar het leukste en grootste Bokbierfestival van Westfriesland!

Meer informatie over voorverkoop, stempelkaarten en online bestellen. Via www.bokkentoer.nl kunt u eenvoudig stempelkaarten bestellen. Deze worden u via de post toegestuurd. Houd ook de facebook-pagina in de gaten: www.facebook.com/bokkentoer.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?