Medemblik Actueel.

Sport

Nieuwe trainingspakken voor handbalmeisjes F1 Spartanen dankzij Deen jeugdsponsoractie

nieuwe trainingspakken
nieuwe trainingspakken

Wognum – De Spartanen doen dit jaar mee aan de Jeugdsponsoractie van Deen. Nadat de eerste uitslagen bekend werden gemaakt bleek al snel dat De Spartanen als een speer gaan, mede doordat er veel van de jonge sportieve leden op 13 september de hele ochtend op het Boogerdplein hebben gestaan om exta aandacht te vragen voor de club. 

Extra onderdeel van de actie is ook, dat De Spartanen iedere week bezoek krijgen in de kantine van Pieter Spaans, bedrijfsleider van Deen. Deze neemt iedere keer iets mee om uit te delen. Zij hebben al lekkere koeken en chips mogen ontvangen en deze week waren dit lekkere krentenbolletjes, welke aan de coaches van de teams werden uitgedeeld. Ook neemt hij extra kortingskaartjes mee voor bepaalde producten, te besteden bij DEEN, welke worden uitgedeeld aan de leden.

Afgelopen zaterdag had Pieter Spaans een hele mooie verrassing voor de F1 van de handbal. Het hele team werd door DEEN in de trainingspakken gestoken. De meiden zien er fantastisch uit in hun nieuwe outfits en zijn er ontzettend blij mee.

Reageren via facebook