Medemblik Actueel.

Voetbal

Deen steekt voetballertjes MOC in nieuwe trainingspakken

Nieuwe trainingspakken voor de kabouters van MOC
Nieuwe trainingspakken voor de kabouters van MOC

Midwoud – De jeugdsponsoractie bij DEEN is in volle gang. Voor voetbalvereniging MOC zijn al vele muntjes verzameld! Dat is mooi want hoe meer muntjes des te hoger het bedrag dat MOC uiteindelijk krijgt. Iedere zaterdag komt iemand van DEEN langs op onze velden met een verrassing voor de jeugd. Zo werden er al lekkere koeken, ijsjes, krentenbollen en appels uitgedeeld. Maar dit was nog niet alles…

Vorige week moesten de kabouters van MOC extra vroeg op de training verschijnen voor een teamfoto. Daar werden ze verrast door de bedrijfsleider van DEEN Medemblik met prachtige trainingspakken! Iedere kabouter kreeg een eigen trainingspak en na het omkleden werd door onze teamfotograaf René Opstals een mooie foto gemaakt. Voortaan op zaterdag verschijnen de kabouters zeer professioneel allemaal in DEEN trainingspak bij de wedstrijden. Hoe stoer is dat?!

De trainingspakken blijven van de vereniging zodat deze nog vele seizoenen door onze kabouters gedragen kunnen worden. Voetbalvereniging MOC is supermarkten DEEN zeer dankbaar voor deze bijzondere vorm van sponsoring!

Reageren via facebook